Skip links

Coaching

Področje dela

Coaching

Coaching je proces razvoja veščin in sposobnosti ter spodbujanja uspešnosti tako na osebnem kot tudi profesionalnem področju. Pomaga pri soočanju z vprašanji in izzivi, preden postanejo težave neobvladljive. Usmerjamo se torej na reševanje možnih bodočih težav ter izboljšanje delovanja v prihodnosti. Poiščemo cilje, ovire in priložnosti ter postavimo uspešne strategije za dosego teh ciljev.

Vedno skupaj določamo pričakovanja in cilje. Moja naloga je postaviti prava vprašanja, ki vam bodo pomagala priti do lastnih zaključkov. Gre za sproščen pogovor brez zavor in brez vnaprej določenih vzorcev, vendar osredotočen na zastavljene cilje.

o meni

pot do vaše pomoči se začne tukaj.

Bogate izkušnje z zdravljenjem kriznih stanj, depresije in anksioznih motenj, psihotičnih motenj, bipolarnih in drugih motenj razpoloženja, različnih odvisnosti, osebnostnih motenj itd.

pošljite sporočilo

hiter odgovor.

  področja dela

  Nudim strokovno pomoč na področju psihoterapije, mnenj, svetovanja in coaching-a. Strokovnjak z več kot 30 letnimi izkušnjami.

  psihoterapija

  Preberite več

  mnenja

  Preberite več

  svetovanje

  Preberite več

  coaching

  Preberite več
  Branko Brinšek dr. med. specialist psihiater

  Več kot 30 let bogatih izkušenj.

  Poleg ambulantnega in hospitalnega psihiatričnega dela sem se izobraževal na več področjih psihoterapije.

  Bil sem član svetovalne skupine na ministrstvu za zdravje, predsednik strokovnega sveta združenja psihiatrov, predsednik sekcije sodnih izvedencev, dolgoletni član pravno etične komisije v zdravniški zbornici, član etičnih in nadzornih odborov v več združenjih...