Skip links

Psihoterapija

Področje dela

Psihoterapija

Psihoterapija je oblika pogovorne terapije, ki vam pomaga raziskati misli, čustva in vedenje v spodbudnem okolju brez kritiziranja. Cilj psihoterapije je izboljšati vaše duševno zdravje in dobro počutje, tako da vam pomaga bolje razumeti sebe, svoje reakcije in vaše medsebojne odnose.

Psihoterapijo lahko uporabimo za zdravljenje številnih težav v duševnem zdravju, vključno z anksioznostjo, depresijo, travmami in osebnostnimi motnjami. Izvaja se v obliki rednih srečanj, med katerimi vam pomagam pri reševanju vaših težav in razvijanju veščin spoprijemanja s težavami.

Pri obravnavi uporabljam različne vrste psihoterapije, vključno z analitsko, kognitivno-vedenjsko terapijo, psihodinamično terapijo, medosebno terapijo, družinsko in skupinsko terapijo. Vedno izberem pristop, ki je najbolj primeren za vas in vaše probleme.

o meni

pot do vaše pomoči se začne tukaj.

Bogate izkušnje z zdravljenjem kriznih stanj, depresije in anksioznih motenj, psihotičnih motenj, bipolarnih in drugih motenj razpoloženja, različnih odvisnosti, osebnostnih motenj itd.

pošljite sporočilo

hiter odgovor.

  področja dela

  Nudim strokovno pomoč na področju psihoterapije, mnenj, svetovanja in coaching-a. Strokovnjak z več kot 30 letnimi izkušnjami.

  psihoterapija

  Preberite več

  mnenja

  Preberite več

  svetovanje

  Preberite več

  coaching

  Preberite več
  Branko Brinšek dr. med. specialist psihiater

  Več kot 30 let bogatih izkušenj.

  Poleg ambulantnega in hospitalnega psihiatričnega dela sem se izobraževal na več področjih psihoterapije.

  Bil sem član svetovalne skupine na ministrstvu za zdravje, predsednik strokovnega sveta združenja psihiatrov, predsednik sekcije sodnih izvedencev, dolgoletni član pravno etične komisije v zdravniški zbornici, član etičnih in nadzornih odborov v več združenjih...