Skip links

Svetovanje

Področje dela

Svetovanje

Svetovanje je pomoč pri soočanju s težavami in stresnimi situacijami v življenju. Cilj svetovanja je pomagati, da pridobite večji vpogled vase, razvijete boljše razumevanje svojih težav in občutkov ter se naučite učinkovitejših strategij za spoprijemanje s svojimi težavami. Svetovanje se lahko osredotoča na različna področja, kot so osebnostni razvoj, težave v medosebnih odnosih, stres, tesnoba, depresija, žalovanje, spremembe življenjskega sloga in druge težave, ki lahko vplivajo na vaše funkcioniranje.

Svetovanje lahko poteka tako individualno kot tudi v skupinah, odvisno od potreb. Uporabljam različne metode in tehnike, da bi vam pomagal pri doseganju vaših ciljev in izboljšanju počutja.

o meni

pot do vaše pomoči se začne tukaj.

Bogate izkušnje z zdravljenjem kriznih stanj, depresije in anksioznih motenj, psihotičnih motenj, bipolarnih in drugih motenj razpoloženja, različnih odvisnosti, osebnostnih motenj itd.

pošljite sporočilo

hiter odgovor.

  področja dela

  Nudim strokovno pomoč na področju psihoterapije, mnenj, svetovanja in coaching-a. Strokovnjak z več kot 30 letnimi izkušnjami.

  psihoterapija

  Preberite več

  mnenja

  Preberite več

  svetovanje

  Preberite več

  coaching

  Preberite več
  Branko Brinšek dr. med. specialist psihiater

  Več kot 30 let bogatih izkušenj.

  Poleg ambulantnega in hospitalnega psihiatričnega dela sem se izobraževal na več področjih psihoterapije.

  Bil sem član svetovalne skupine na ministrstvu za zdravje, predsednik strokovnega sveta združenja psihiatrov, predsednik sekcije sodnih izvedencev, dolgoletni član pravno etične komisije v zdravniški zbornici, član etičnih in nadzornih odborov v več združenjih...