Skip links

O meni

Branko Brinšek dr. med. specialist psihiater

Moja zgodba

V več kot 30 letih psihiatrične in psihoterapevtske prakse sem nabral veliko izkušenj pri zdravljenju psihičnih motenj in pomoči za lažje premagovanje stisk. Imam širok spekter znanj, veščin in metod za delo ter globlje razumevanje človeškega vedenja in čustvovanja.

Delal sem tako v bolnišnici kot v ambulanti z veliko številom klientov in imel opravka s širokim spektrom problemov, kot so depresija, tesnoba, stres, travma, moteni odnosi, motnje hranjenja, psihoze, demence in razne zlorabe. Poleg rednega dela sem vrsto let vodil posvetovalnico za mlade in starše ter izvajal razna predavanja za strokovno in laično publiko.

Uporabljam različne terapevtske pristope in tehnike, razvijam tudi svoj osebni pristop, kar mi omogoča prilagajanje terapije posameznim potrebam klientov. Na osnovi tega lahko izberem najprimernejši pristop za posameznika in zagotovi učinkovito terapijo.

Seveda je pa medsebojno sodelovanje ključno za uspešno terapijo in doseganje pozitivnih rezultatov.

o meni

pot do vaše pomoči se začne tukaj.

Bogate izkušnje z zdravljenjem kriznih stanj, depresije in anksioznih motenj, psihotičnih motenj, bipolarnih in drugih motenj razpoloženja, različnih odvisnosti, osebnostnih motenj itd.

pošljite sporočilo

hiter odgovor.

  področja dela

  Nudim strokovno pomoč na področju psihoterapije, mnenj, svetovanja in coaching-a. Strokovnjak z več kot 30 letnimi izkušnjami.

  psihoterapija

  Preberite več

  mnenja

  Preberite več

  svetovanje

  Preberite več

  coaching

  Preberite več
  Branko Brinšek dr. med. specialist psihiater

  Več kot 30 let bogatih izkušenj.

  Poleg ambulantnega in hospitalnega psihiatričnega dela sem se izobraževal na več področjih psihoterapije.

  Bil sem član svetovalne skupine na ministrstvu za zdravje, predsednik strokovnega sveta združenja psihiatrov, predsednik sekcije sodnih izvedencev, dolgoletni član pravno etične komisije v zdravniški zbornici, član etičnih in nadzornih odborov v več združenjih...